„Băile Felix se tranformă încet dar sigur într-o afacere de succes. Dovada că anul acesta staţiunea a atras cei mai mulţi turişti din ultimul deceniu. Cei care până acum mergeau în vacanţă în Ungaria aleg băile termale de lângă Oradea.”

Sursa: https://stirileprotv.ro

 

„Deși nu este cea mai vestică stațiune balneară din țară (Băile Calacea sunt un pic mai aproape de Occident), Felix este, cu siguranță, cea mai occidentală din punctul de vedere al serviciilor oferite și al posibilităților de cazare și agrement. Este cea mai mare stațiune balneară cu regim permanent din România și ocupă poziția secundă, după litoral, la numărul de locuri de cazare.”

Sursa: https://www.hailabord.ro/2013/02/baile-felix-cea-mai-placuta-surpriza.html

 

„Băile Felix au devenit un brand cunoscut pentru judeţul Bihor, în timp ce capitala Art Nouveau a României, Oradea îşi cucereşte turiştii din prima clipă prin numeroasele clădiri în stil baroc şi o colecţie bogată de arhitectură.”

Sursa: https://adevarul.ro

 

„Staţiunea iese în evidenţă datorită exotismului său. Piscine cu apă termală, suficient de caldă cât să te poţi bălăci chiar şi în miezul iernii (e ca şi cum ai retrăi vara la 0 grade C), printre nuferi şi lotuşi aclimatizaţi în România, aduşi de peste mări şi ţări, din India şi Pakistan.”

Sursa: https://jurnalul.ro/supliment/turism-medical-10-iunie-2014/baile-felix-terapie-printre-nuferi-si-lotusi-671440.html

 

„Stațiunea este renumită pentru apele sale termale binefacătoare, care au fost descoperite încă din antichitate. Temperatura apelor termale este între 20-49 grade. Simbolul staţiunii este floarea de lotus.”

Sursa: https://amfostacolo.ro

 

„Staţiunea termală Băile Felix atrage turiştii cu o ofertă terapeutică modernă şi un nou aquapark ... Izvoarele termale cu efect curativ, descoperite de un călugăr în anul 1221, mai curg şi azi. De la ele se trage numele localităţii: Băile Fericite. Locul arată ca o staţiune tipică: hoteluri uriaşe, cu piscine şi parc acvatic, alături de ele pensiuni şi hoteluri mici, deschise de un an sau doi. O atracţie sunt lacurile cu nuferi din centrul staţiunii.”

Sursa: https://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-6/oradea-bijuteria-uitata-cum-vede-un-jurnalist-austriac-orasul-de-pe-cris-116240.htm